Mustang

ELCYKLER 
FRA DANSKE MUSTANG

 

Mustang er et cykelmærke ejet, designet og udviklet af Coop. Cykelmærket har været et af de største i Danmark, læs her hvorfor – Bliv også klogere på hvorfor kvaliteten er i top på dette mærke!

Gennemgang af Mustang elcykler

Mustang elcykler bliver designet og udviklet på hovedkontoret hos Coop i Albertslund. Selve cykelmærket har haft nogle turbulente år i cykelbranchen med først stor fremgang i salget for faktisk at være et af de mest sælgende cykelmærker op igennem 00’erne for dernæst at gå tilbage igen. Dette skyldes i høj grad den svingende kvalitet dette mærke har haft samt manglen på fokus inden for reklamationshåndtering og service – Men tøv ikke med at køb en elcykel fra Mustang nu. Der er blevet foretaget store ændringer og kvaliteten er nu i top – Læs herunder hvorfor!

Mustang Kvalitet

De sidste 2 år er kvaliteten på Mustang elcykler for alvor skruet i vejret, efter flere år med tilbagegang i salget på ellers et af de største mærker i cykelbranchen så skal der ændres på dette.

I dag vil de fleste når de køber ny cykel have en elcykel, derfor er det også vigtigt for Coop at kunne leverer et produkt i god kvalitet og med gode køreegenskaber. Derfor har en af de måder denne udfordring er blevet løst på, været at indgå et samarbejde med den danske el-motor producent Promovec.

Elsystemet fra Promovec er i rigtigt god kvalitet og ses også på mange andre cykelmærker, så som: Winther, Raleigh, SCO og nu også på Mustang.

Nye cykler, ny kvalitet – I forbindelse med et relaunch af cyklerne fra Coop må man sige at de her virkelig har ramt plet, når vi sammenligner med modeller som Winther og Raleigh ses der på cyklerne mange af de samme komponenter, her er fx følgende helt identisk: Fælge, eger, dæk, motor, batteri og elsystem.

Service på Mustang elcykler

I samarbejde med Promovec er servicen i top – Den danske producent af el-motorsystemer har nemlig reservedele på lager hvis uheldet skulle være ude og du er nød til at få repareret din elcykel, det betyder at cykelmekanikeren hos Mustang hurtigt kan fremskaffe de korrekte dele og udbedre fejlen. Promovec el-systemet er dog et gennemtestet system der har været på cykelmarkedet i rigtigt mange år. Dette betyder også at du får et produkt i høj kvalitet og som helst ikke skulle have nedbrud.

Køb Mustang elcykler

Der er mange forskellige modeller fra Mustang, længere nede på siden finder du gennemgang af de mest solgte modeller. Herunder kommer du direkte til Coop hvor du nemt kan bestille de forskellige cykler:

ToP MODELLEN
MUSTANG AUGUSTA

Mustang Augusta Electric er topmodellen fra Mustang. Med dansk produceret batteri og en forhjulsmotor fra Promovec, så er det imponerende hvad du får til prisen her. Samtidig er bremserne opgraderet i forhold til Dagmar, da denne model er med skivebremse foran.


COOPS BILLIGESTE ELCYKEL
MUSTANG SHOPPER ELECTRIC

Mustang Shopper Electric, findes i 1 farve og med 3 gear. Det er den billigeste elcykels om Coop har i deres modelprogram – Skal du købe denne cykel? Få svaret ved at klikke videre til vores gennemgang og test!

LADCYKEL FRA COOP MED KRAFTIG MOTOR
MUSTANG FAMILY

Mustang Family 26″ er en ladcykel fra Coop, den har en skarp pris som betyder at når du er medlem så kan du købe den for kun 16.499,-

Vi har testet cyklen og hjælper dig i beslutningsprocessen.


LæKKER ELCYKEL I RETRO DESIGN
MUSTANG URBAN ELECTRIC

Denne elcykel er med forhjulsmotor og batteri fra danske Promovec – Kvalitet fra a-z. Vi har testet og gennemgår denne cykel så du bedre kan beslutte dig for hvilken ny elcykel du vil købe!


SE HELE UDVALGET HOS COOP OG BESTIL TIL HJEMMELEVERING!