Mustang Cargo Electric 26″ el-ladcykel med 9 gear

Anmeldelser & Tests
Mustang elcykler

Her finder du en detaljeret anmeldelse og test af de mest solgte elcykler fra danske Mustang, vi har også lavet en købsguide der beskriver hvad du kan forvente i forbindelse med køb og levering.

Fagmanden har testet cyklerne fra danske Mustang – Derfor finder du herunder en detaljeret gennemgang af køreegenskaber, kvalitet og købsoplevelsen.

Du kan også læse om selve mærket, det gør du her på vores brand side: Mustang

Test & Anmeldelse
Mustang Cargo Electric 26” el-ladcykel med 9 gear

Er I klar til eventyr, unger? Med Mustang Cargo Electric er det nemt at tage hele familien med på tur. Vi har købt denne el-ladcykel til 16.999 DKK og sparede hele 11.000 DKK ved at være medlem af COOP. Vi har testet den grundigt for at give dig den mest komplette anmeldelse. 

Læs videre for at finde ud af, hvorfor denne cykel er den ultimative løsning for din familie!

Cykeltest’s vurdering og gennemgang af Mustang el-ladcykel!

Visuel gennemgang:

Når man først ser Mustang Cargo Electric, er det svært ikke at blive imponeret. Cyklen er danskproduceret, hvilket tilføjer en ekstra dimension af kvalitet og lokal stolthed. Den robuste aluminiumsramme er både holdbar og stilfuld, perfekt til det modebevidste individ, der ønsker at kombinere funktionalitet med æstetik. Vi blev virkelig imponeret over at så flot en ladcykel kun koster 16.999 DKK, man får virkelig meget kvalitet for pengene!

Farven “Black” er ikke bare en farve; det er en erklæring om, at du er moderne og stilbevidst, selv når du kører dine børn til skole. De integrerede lygter er ikke kun praktiske men også utrolig flotte, hvilket tilføjer et ekstra lag af sofistikation til cyklens design. Man skal dog være opmærksom på, at der skal tilkøbes to ekstra børneseler, hvis du ønsker at have plads til 4 i stedet for 2 børn i ladet. Vi giver den 4 stjerner for design og visualitet!

 

Score Visuelt(1-5 stjerner): ⭐⭐⭐⭐

Prøveturen:

På netop denne prøvetur har jeg valgt at tage mine to små børn med for at teste ladcyklen tilstrækkeligt: Mustang Cargo Electric. Med et tryk på displayet vælger jeg det tredje assistanceniveau ud af de fire mulige, og vi er klar til at rulle.

Vores første prøvetur startede en tidlig morgen i Københavns myldertrafik. Med børnene sikkert spændt fast i de medfølgende børneseler, kørte vi dem 4 km til skole. Takket være den kraftige baghjulsmotor og de fire assistanceniveauer, føltes turen som en leg, selv med et fyldt lad.

Fra første pedaltråd mærker jeg, hvor kraftig baghjulsmotoren er. Selv med et lad fyldt med børn og skoletasker skyder vi fremad som en raket, men på en behagelig og kontrolleret måde. Motoren er overraskende støjsvag, hvilket gør det muligt at føre en samtale med børnene, mens vi cykler gennem byen.

Cyklens 9 Microshift Mezzo-gear gør det let at tilpasse farten efter terrænet, og de hydrauliske skivebremser for og bag giver en utrolig stopkraft, selv med fuld last. Det er betryggende at vide, at cyklen også har en “power cut off”-løsning, der forhindrer uventet acceleration i skarpe sving, hvilket sikrer, at alle hjul forbliver solidt plantet på vejen.

Displayet på styret er intuitivt og let at aflæse, selv i direkte sollys. Her kan jeg følge med i alt fra batteristatus til den tilbagelagte afstand og aktuel hastighed. Det danskeproducerede batteri lever op til forventningerne; det tog kun 4-6 timer at oplade det fuldt ud, og derefter er vi klar til at køre mellem 30-50 km igen.

Ladet er rummeligt med målene H 45 x B 73 x L 107 cm, og der er mulighed for at tilkøbe ekstra sæder, så man kan have op til fire børn med på turen.

Vores anden prøvetur var knap så behagelig, da det begyndte at regne. Her blev vi opmærksomme på, at en kaleche er et tilkøb, man bør overveje. Dog kommer cyklen med det kraftige, vandtætte overtræk, der medfølger, det er også en fin detalje, især når man skal beskytte indholdet i ladet mod en pludselig regnbyge.

Cyklen vejer 68,5 kg inklusiv batteri, men med en maksimal brugervægt på 100 kg og en maksimal last i ladet på yderligere 100 kg, er den bygget til at kunne håndtere næsten enhver udfordring. En vigtig bemærkning er også, at cyklen har en “gå funktion”, så den er på ingen måder hård at trække ved siden af sig selv.

Mustang Cargo Electric ladcykel er mere end bare en cykel; det gør hverdagen lettere og med denne pålidelige ladcyklen som transportmiddel. Vi giver den topkarakter!

 

Score af de 2 prøveture(1-5 stjerner): ⭐⭐⭐⭐

Cykelmekanikerens gennemgang:

Nu bliver det lidt nørdet – Vi ved det godt.

Hjul & dæk:

Cyklen er udstyret med 26-tommer hjul, der giver en god balance mellem stabilitet og manøvredygtighed. Dækkene er punkteringsbeskyttede, hvilket er en vigtig feature, især når man kører i byområder med risiko for glasskår og andre skarpe genstande.

Display & batteri:

Det danskproducerede 15,6 Ah batteri er en af cyklens stjernepunkter. Det er produceret efter de højeste standarder og gennemtestet i flere timer, inden det forlader fabrikken. Batteriet er let at afmontere og tage med indenfor til opladning, som tager mellem 4-6 timer. Displayet på styret er intuitivt og let at betjene. Her kan du følge med i batteristatus, afstand og hastighed. Det er også her, du justerer hjælpeniveau, gå-funktion og lys.

Baghjulsmotor: Motoren i baghjulet er specielt designet til at kunne trække en tung last. Den er både kraftig og støjsvag, hvilket gør det muligt at køre med en hastighed på op til 25 km/t, selv med fuld last.

Komponenter:

Cyklen kommer med 9 Microshift Mezzo-gear, der giver dig en bred vifte af muligheder, når du skal navigere gennem forskellige terræner. De hydrauliske skivebremser for og bag sikrer, at du har optimal bremsekraft, selv under våde forhold. Derudover har cyklen en “power cut off”-løsning, der forhindrer uønsket acceleration i skarpe sving, hvilket er en vigtig sikkerhedsfeature.

Garanti: Med en 25-års stelbrudsgaranti og et batteri, der er gennemtestet i flere timer inden det forlader fabrikken, er denne ladcykel en langsigtet investering i bæredygtig og pålidelig transport ville jeg mene!

For dem, der ønsker at opgradere deres cykeloplevelse, er der mulighed for at tilkøbe en række ekstra udstyr. Dette inkluderer et ekstra bænksæt, så du kan have plads til op til fire børn, samt en forsikringsgodkendt cykellås for ekstra sikkerhed. En høj kaleche kan også tilkøbes for at beskytte mod regn og vind.

 

Score fra cykelmekanikeren(1-5 stjerner): ⭐⭐⭐⭐⭐

Købs & serviceoplevelsen:

Da vi købte Mustang Cargo Electric ladcykel gik det let og lige til via COOPs webshop. Men da cyklen ankom, opdagede jeg, at displayet ikke fungerede korrekt. En smule ærgelig tog jeg kontakt til COOPs kundeservice – Til min overraskelse var oplevelsen virkelig god! Kundeservicemedarbejderen var både kompetent og betryggende. Efter en kort gennemgang af problemet over telefonen fik jeg nogle trin til fejlfinding, som jeg kunne udføre selv. Og det virkede! Displayet kom til live, og cyklen var nu fuldt funktionsdygtig.

COOP fulgte op med en e-mail for at sikre, at alt nu var i orden, hvilket jeg fandt meget professionelt. Selvom der var en lille bump på vejen, blev det håndteret hurtigt og effektivt, hvilket gjorde hele købs- og serviceoplevelsen yderst positiv taget de uheldige udfordringer i betragtning!

 

Score Købsoplevelse(1-5 stjerner): ⭐⭐⭐⭐

Detaljeret Specifikationer:

Type: El-ladcykel

Serie: Cargo Electric

Farve: Black

Stelstørrelse i cm: 48,00

Stel: Aluminium

Geartype: Microshift Mezzo

Antal gear: 9

Gåfunktion: Ja

Motor: Baghjulsmotor

Batteri: 15,6 Ah

Vægt i kg 65,00

GÅ DIREKTE TIL KØB HER

Ved at klikke på knappen herunder guider vi dig direkte til købet. Du får leveret din cykel lyn hurtigt. Husk at Coop tilbyder den bedste service i cykelbranchen, med mekanikere der kommer hjem til dig såfremt der er brug for assistance!

God fornøjelse med din nye cykel!

SE ALLE ELCYKLER FRA MUSTANG HER: