Gazelle Elcykler

gazelle hoLLANDSK TOP ELCYKEL MERE END 128 ÅRS ERFARING

 

Mustang er et cykelmærke ejet, designet og udviklet af Coop. Cykelmærket har været et af de største i Danmark, læs her hvorfor – Bliv også klogere på hvorfor kvaliteten er i top på dette mærke!

ROYAL DUTCH GAZELLE

Cyklerne fra Gazelle er blevet designet, udviklet og produceret på fabrikker i Holland i mere end over 100 år. Holland er en af de største cykelnationer i Europa og derfor ser man mange mærker udspringe herfra. Gazelle er det mærke i Holland som har størst markedsandel.

I Danmark er mærket forholdsvist nyt – Gennem årene har de flere gange forsøgt at trænge igennem til den danske forbruger men uden held. Det er først her med elcyklerne indtog at danskerne for alvor har fået øjnene op for dette vidunder fra Holland – Royal Dutch Gazelle.

Produktionen

I Dieren i Holland ligger fabrikken, med en produktionslinje på over 1 kilometer og en høj teknoligisk produktion er dette nok en af de mest kvalitetssikre produktioner. Mere end 250.000 cykler ruller ud fra transportbåndet om året.

Én af de ting der gør Gazelle som cykel til noget specielt er selvfølgelig kvaliteten samt køreegenskaberne. Kvaliteten er vigtig her i Danmark fordi vi lever i et fugtigt vand og fordi der bliver benyttet store mængder salt på vejene om vinteren. En billig cykel vil typisk ruste og elektronikken vil bukke under for det hårde klima. Men med en produktionsteknologi der adskiller sig fra de fleste får du med en Gazelle en af de mest driftsikre og robuste cykler. Kombineret med den Hollandske stolte cykeltradition r der taget hånd om design og køreegenskabet – Så en Gazelle er en sand fornøjelse at cykle på når den triller ud fra produktionbåndet.

Ejerne

Cykelmærket Gazelle er ejet af en industrifamilie fra Holland, nemlig Pon familien. De er mest kendt for automobil industrien hvor de har forhandling af bla. Audi i Benelux landende. Ud over Gazelle ejer Pon også en stor del af firmaet bag følgende cykelmærker: Batavus, Swapfiets, Urban Arrow, Raleigh, Focus, Haibike og mange andre mærker.

En af de mest solgte elcykler i Danmark

Rundt i landet er der placeret flere forskellige forhandlere. Alle disse er nøje udvalgt af Gazelle selv. Det er et krav at man selvfølgelig vælger at udstille cyklerne i butik. Men også flere større webshops forhandler Gazelle, her på siden finder du guide til de største af dem. Selvom du vælger at købe din nye Gazelle elcykel online, er dette ikke ensbetydende med ringere service. De forhandlere der sælger online skal nemlig afhjælpe hvis uheldet skulle være ude og der opstår en reklamation – Hvilket dog er utroligt sjældent hvilket skyldes cyklernes høje kvalitetsniveau.

Gazelle overtog selv distributionen i 2014, det betød selvfølgelig at selve mærket fik meget mere fokus frem for at være hos en leverandør som også har andre mærker at koncenterer sig om. Dette er dog en rigtig god ting, for cyklen er god og mange danskere er super glade for deres Gazelle elcykler.

Vil du læse mer om Gazelle kan du besøge deres danske hjemmeside her: Gazelle Danmark 

Du kan også gå til vores sektion hvor vi anbefaler danske forhandlere af Gazelle, på den måde kan du få feedback på service og udvalg. Se anmeldelser af danske forhandlere her.

Hvorfor skal du vælge en Gazelle elcykel?

Her er tænkt over tingene, der benyttes kun kvalitetskomponenter – Derfor har du cyklen i mange år!

Se bare nogle af topmodellerne du finder længere nede på siden – Gazelle Paris er monteret med en kraftig Bosch Centermotor. Eller hvad med en Gazelle Arroyo, måske vanskelig at udtale men kører som en drøm!

Servicen er vigtig når du vælger en Gazelle elcykel, derfor står Gazelle selv bag udvælgelsen af alle forhandlere af deres cykler – Vi hjælper dig på vej til den rette forhandler find de bedste herunder:

Hvilken elcykel fra Gazelle skal du vælge?

Cykeltest.dk gør det nemt for dig – Med mere end +20 års erfaring i cykelbranchen har vi gennemgået modelprogrammer fra Gazelle og hjælpe dig med at vælge den rette model som vil passe bedst til dig. Ud over at have testet cyklerne har vi også gennemgået nogle af de største forhandlere i Danmark således du kan få en tryg handel og god service – også efter dit køb er gennemført..

TOPSÆLGER!
GAZELLE PARIS C7 HMB

Denne elcykel fra Gazelle er med Bosch Centermotor, hydrauliske fælgbremser, affjedret forgaffel, lukket kædekasse, ergonomiske håndtag 

 til en pris på kun 15.999 DKK

Vi har prøvekørt den – læs markedets bedste test af en Gazelle.

Flere tests af Gazelle elcykler

Vi vil løbende bygge på med test af Gazelle elcykler – Har du specifikke ønsker, så brug vores kontakt formular i toppen af siden, så vil se komme din forespørgsel i testkø.

Køb din Gazelle elcykel her: