Cykeltest.dk

Få overblikket over de forskellige cykelmærker

De største elcykelmærker i Europa

Lande som Holland, Danmark og Tyskland er nogle af de lande hvor flest mennesker cykler i Europa. Derfor er det også fra disse lande hvorfra de største elcykel producenter udspringer.

Her på siden har vi samlet de bedste mærker og producenter og gennemgår dem her samt henviser til de dygtigeste forhandlere i Danmark – Så du nemt kan købe online og afhente i en butik.

Hos Cykeltest.dk er personerne bag erfarne folk i cykelbranchen, med mere end tilsammen 30 års erfaring giver vi dig de bedste råd og den bedste vejledning til at vælge netop din nye elcykel.

Se de største cykelproducenter her

Gazelle er det cykelmærke i Europa med en af de største markedsandele og det med rette. Cyklerne er produceret efter de bedste standarder og kvaliteten er i top. Specielt under de danske forhold med meget fugt og salt om vinteren er en kvalitetscykel fra Gazelle en fordel.

Læs mere om Gazelle elcykler her og find nærmeste forhandler:

Gazelle

Kalkhoff er et cykelmærker med rødder helt tilbage til 1919 – Mange af cyklerne produceres i Tyskland på store fabrikker. Det er ikke for sjov at dette cykelmærke skaber glæde hos cyklister i hele Europa – Kvaliteten er i top og det samme er køregenskaberne.

Læs mere om Kalkhoff elcykler her og find nærmeste forhandler:
Kalkhoff

Winther er et gammelt dansk cykelmærker der startede tilbage i 1940’erne. Mærket har været ejet af den samme familie frem til 2015 hvor det blev opkøbt af Danmarks største cykelgrossist HF Christiansen. Cyklerne er tilpasset de danske forhold og har nogle fantastiske køregenskaber – Størstedelen af cyklerne er monteret med elsystem fra Promovec.

Læs mere om Winther elcykler her og find nærmeste forhandler:

Winther

Mustang er et dansk cykelmærke solgt igennem Coop.dk og diverse supermarkeder. Mustang er ikke et cykelmærke man ser i faghandlen og derfor kan der også være diskussioner omkring kvaliteten – Men de sidste par år er kvaliteten højnet betydeligt og er nu på højde med den kvalitet du finder i faghandlen – Det nyeste er at på Mustang elcykler er der monteret samme elsystem som på Winther & Raleigh elcykler.


Læs mere om Mustang elcykler her og find nærmeste forhandler:
Mustang